Η Ιστορία μας

Τα Φροντιστήρια ΔΟΜΗ αποτελούν την επιτυχημένη συνέχεια του φροντιστηρίου ΝΕΟ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ, που ιδρύθηκε το 1979 στην Άνω Ηλιούπολη, από τον Γιώργο Κομελίδη.

Το ΝΕΟ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ λειτούργησε μέχρι το 1988 επί της οδού Μακρυγιάννη. Από το 1989 μέχρι το 2000 στην οδό Φιλώτα 17.

Αρχές του 2001 μετονομάζεται σε Φροντιστήρια ΔΟΜΗ και στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, στην οδό Σίνα 17, στον πεζόδρομο της πλατείας Ελευθερίας.

Από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας, οι μαθητές διαπίστωσαν ότι είχαν στη περιοχή τους ένα μεγάλο φροντιστήριο, που με μεθοδικότητα και μεράκι τους οδηγούσε στη κατάκτηση της γνώσης και στην απόκτηση δεξιοτήτων, ώστε να διασφαλιστεί η επιτυχία και η επίτευξη των στόχων τους.

Η συσσωρευμένη πείρα όλων αυτών των ετών, μας βοήθησε να δημιουργήσουμε τις καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης στο χώρο μας.

Τα Φροντιστήρια ΔΟΜΗ είναι αποτέλεσμα πείρας μιας μακρόχρονης πορείας στο χώρο της εκπαίδευσης. Το διδακτικό προσωπικό αποτελείται από έμπειρους καθηγητές, με άρτια επιστημονική κατάρτιση, πολυετή φροντιστηριακή πείρα, αγάπη και μεράκι για το έργο τους, Κοινός στόχος είναι η πρόοδος των μαθητών, η εμπέδωση γνώσεων και η ανάπτυξη δεξιοτήτων.

Πάγια τακτική του φροντιστηρίου, η διατήρηση προσωπικής επαφής με κάθε μαθητή, προκειμένου να εξασφαλιστεί η όσο το δυνατό καλύτερη συνεργασία και κατ’ επέκταση να επιτευχθεί με τον καλύτερο τρόπο ο κοινός στόχος.